Pre-Stylers: de geheime stap voor het perfecte kapsel.

Pre-stylers: misschien heb je er al eens van gehoord, maar weet je niet zeker wat ze precies zijn of waarom ze belangrijk zijn. Welnu, pre-stylers zijn misschien wel het best bewaarde geheim in de wereld van haarverzorging voor mannen. Ze zijn een onmisbaar onderdeel geworden voor onze haarstyling, en we kunnen je vertellen dat ze een enorm positieve invloed hebben op het eindresultaat van je kapsel.

Wat zijn Pre-Stylers?

Laten we beginnen met de basis: wat zijn pre-stylers eigenlijk? Pre-stylers zijn haarproducten die je aanbrengt vóór het gebruik van je reguliere stylingproducten, zoals wax of pomade. Ze zijn ontworpen om je haar de juiste basis te geven en te zorgen voor de optimale omstandigheden voor styling. Pre-stylers kunnen in verschillende vormen voorkomen, zoals sprays, crèmes of serums, en ze bieden tal van voordelen voor je haar en je stijl.

De voordelen van Pre-Stylers

Het gebruik van pre-stylers heeft verschillende voordelen, en is daarom juist zo'n waardevol product voor je haarstyling:

Hittebescherming: Veel pre-stylers bevatten hittebeschermende ingrediënten die je haar beschermen tegen de schadelijke effecten van stylingtools zoals föhns en stijltangen.

Volume en textuur: Pre-stylers kunnen je haar extra volume en textuur geven, waardoor het gemakkelijker te stylen is en er voller uitziet.

Verbeterde hold: Ze helpen bij het creëren van een goede basis voor je favoriete stylingproducten, waardoor je kapsel langer meegaat en beter blijft zitten.

Beheersbaarheid: Pre-stylers maken je haar doorgaans makkelijker te kammen en te stylen, wat vooral handig is als je een gecompliceerde look wilt bereiken.

Hydratatie en glans: Sommige pre-stylers bevatten hydraterende ingrediënten die je haar een gezonde glans geven en helpen bij het voorkomen van uitdroging.

Hoe gebruik je Pre-Stylers?

Het gebruik van pre-stylers is eenvoudig en kan worden opgenomen in je dagelijkse stylingroutine:

Begin met schoon, handdoekdroog haar: Zorg ervoor dat je haar schoon is en licht vochtig na het wassen.

Breng de pre-styler aan: Verdeel een kleine hoeveelheid pre-styler gelijkmatig over je haar. De exacte hoeveelheid kan variëren afhankelijk van het product en je haartype.

Föhn je haar: Gebruik een föhn om je haar te drogen terwijl je het in de gewenste stijl brengt. De pre-styler helpt om je haar gemakkelijker te modelleren.

Style zoals gewoonlijk: Breng vervolgens je favoriete stylingproducten aan, zoals wax, pomade of haarlak, om je look af te maken.

Welke Pre-Styler past bij jou?

Er zijn verschillende soorten pre-stylers op de markt, dus het is belangrijk om degene te kiezen die het beste bij jouw haartype en stylingbehoeften past. Sommige pre-stylers zijn ontworpen voor meer volume, terwijl andere zich richten op hydratatie of hittebescherming. Experimenteer met verschillende producten om te ontdekken welke het beste werkt voor jouw haar.

Top 3 pre-stylers voor mannen.

Bekijk onze top 3 aanbevolen pre-stylers om je op weg te helpen:

1. By Vilain Sidekick

Deze pre-styler is een ware game changer. Het biedt niet alleen de perfecte combinatie van volume, textuur en hold, maar beschermt je haar ook tegen hitte tot wel 300°C.

Productfoto BluMaan Original Styling Meraki.
2. BluMaan Original Styling Meraki

Het unieke van de BluMaan Original Styling Meraki is dat dit zowel een Pre- als Post Styler is! Deze paste beschermt je haar tegen hitteschade én geeft je kapsel een flinke dosis volume en stevigheid. En het beste is, de natuurlijke matte finish laat het lijken alsof je helemaal niets in je haar hebt gedaan. Perfect voor die moeiteloos natuurlijke look!

3. By Vilain Sidekick Zero

De By Vilain Sidekick Zero heeft alle voordelen van de klassieke Sidekick, maar bestaat daarentegen uit maar liefst 72% organische ingrediënten. Deze pre-styler heeft een krachtige unieke mix van Hyaluronic Acid en Aloe Vera.

Conclusie

Kortom, pre-stylers vormen een belangrijke en vaak over het hoofd geziene stap in het bereiken van de perfecte stijl. Ze bieden tal van voordelen, van hittebescherming tot verbeterde hold en textuur. Dus, de volgende keer dat je je haar stylet, overweeg dan om een pre-styler toe te voegen aan je routine en ontdek het verschil dat het kan maken voor jouw kapsel!

Cheers, Team MG