Pharrell Williams' gezichtsverzorgingsroutine: wat je kunt leren.

Beroemdheden zoals Pharrell Williams schamen zich er niet meer voor om met hun uiterlijk bezig te zijn. Pharrell benadrukt dat gezichtsverzorging en huidgezondheid geen gendergebonden zaken zijn. Het is een kwestie van hygiëne, beleefdheid en respect voor jezelf. Ongeacht je geslacht, verdient je huid aandacht en zorg. In een aflevering van GQ deelt Pharrell enkele inzichten in zijn persoonlijke gezichtsverzorgingsroutine, en het is de moeite waard om er een kijkje in te nemen.

Reinigen, Exfoliëren, Hydrateren - de drie essentiële stappen

Pharrell begint zijn dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine met een grondige gezichtsreiniging. Het geheim van zijn stralende huid zit in de circulaire bewegingen en het zorgvuldig omhoog reinigen, zoals hij graag benadrukt. Een gezichtsdoek komt van pas om de huid extra schoon te maken.

De tweede stap in Pharrell's routine is exfoliatie, en hij benadrukt het belang van het verwijderen van dode huidcellen. Voor hem lijkt exfoliatie magisch te werken, vooral voor de T-zone.

Als derde en laatste stap gebruikt hij een hydraterende crème, die hij met zorg in zijn huid masseert. Dit helpt niet alleen om vocht vast te houden, maar geeft zijn huid ook die onmiskenbare stralende gloed, zonder dat er andere producten nodig zijn.

Ochtend versus avondroutine

Pharrell's ochtend- en avondroutine lijken sterk op elkaar. Het enige verschil is dat hij 's ochtends een vitamine C-serum toevoegt aan zijn routine, om niet alleen vocht vast te houden, maar ook zijn huid te beschermen tegen de dagelijkse elementen. Hij benadrukt ook het belang van het aanbrengen van SPF gedurende de dag.

Naast zijn gezichtsverzorgingsroutine deelt Pharrell ook het belang van hydratatie. Water is zijn voornaamste drank, en hij beveelt aan om af en toe een ontspannend bad te nemen. Het gebruik van Epsomzout in bad heeft volgens hem tal van voordelen, zoals het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam en het achterlaten van de huid met een porseleinachtige uitstraling.

Aanbevolen gezichtsverzorgingsproducten

Check onze aanbevolen gezichtsverzorgingsproducten waarmee je ook een routine zoals Pharell kunt creëren.

1. Reinigen: Lumin Charcoal Face Wash Daily Detox

Deze face wash laat je huid diep ademen terwijl deze krachtige dagelijkse reiniger je verfrist. Met actieve kool als geheim wapen veegt het vuil, olie en onzuiverheden weg. Dit is de ultieme gezichtsreiniger voor elk huidtype, inclusief vette, gecombineerde en gevoelige huidtypes.

2. Exfoliëren: Lumin Charcoal Scrub Deep Detox

Deze exfoliërende scrub is een geheime wapen voor een gereinigde, verfriste en zijdezachte huid. Dankzij actieve kool wordt vuil, olie en onzuiverheden uit je poriën weggevaagd.

3. Hydrateren: Lumin Daily Face Moisturizer

Deze krachtige Daily Face Moisturizer van Lumin levert langdurige hydratatie en is doordrenkt met botanische ingrediënten die niet alleen hydrateren, maar ook de huid een stralende uitstraling geven.

Conclusie

Dus laten we een pagina nemen uit Pharrell's boek en onze huidverzorging serieus nemen. Het is niet alleen voor vrouwen, maar voor iedereen die geeft om het behouden van een gezonde, stralende huid. En vergeet niet om ook voldoende water te drinken en dankbaarheid te omarmen, want zoals Pharrell zegt: "gratitude is the attitude."

Cheers, Team MG